Polițiștii călărășeni vor fi la datorie pentru ca minivacanța prilejuită de sărbătorirea Unirii Principatelor Române să fie petrecută în siguranță

În minivacanța prilejuită de Ziua Unirii Principatelor Române, polițiștii călărășeni vor fi prezenți în stradă și vor acționa pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, peste 100 de polițiști vor fi prezenți la datorie și vor desfășura activități specifice pentru asigurarea ordinii și siguranței publice și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale. Activitățile vor fi desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice. Polițiștii vor fi pregătiți să intervină ori de câte ori vor fi solicitați de către cetățeni sau în cazul în care vor constata încălcări ale normelor legale în vigoare.

Totodată, în contextul în care la sfârșitul acestei săptămâni se anticipează un trafic intens, polițiștii de la rutieră vor acționa pentru siguranța traficului rutier și pentru reducerea victimizării cetățenilor prin implicarea în accidente de circulație.

Polițiștii rutieri vor fi sprijiniți de efective de la ordine publică, iar în cadrul activităților desfășurate vor folosi autospecialele dotate cu echipamente de supraveghere video a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*