Descinderi ale polițiștilor călărășeni la suspecți implicați într-un scandal petrecut în incinta unei societăți comerciale

FOTO cu rol ilustrativ

Polițiști ai Inspectoratului Județean Călărași au desfășurat miercuri, 6 iulie, o acțiune cu efective mărite, în județele Călărași, Ialomița, Ilfov și în municipiul București, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigații Criminale Călărași, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară.

Din cercetări, a reieșit că, la data de 15 iunie, pe fondul unui conflict spontan, 11 persoane, cu vârste cuprinse între 28 și 40 de ani, ar fi agresat doi bărbați în incinta unei societăți comerciale, cât și pe stradă, cauzând o tulburare gravă a ordinii și liniștii publice.

Polițiștii vor pune în aplicare 11 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, pentru audieri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Șase persoane reținute în urma descinderilor de miercuri ale polițiștilor călărășeni – CLnews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*