Șase persoane reținute în urma descinderilor de miercuri ale polițiștilor călărășeni

Șase persoane au fost reținute miercuri, 6 iulie, în urma descinderilor realizate de polițiștii călărășeni la suspecți implicați într-un scandal petrecut în incinta unei societăți comerciale.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii au pus în aplicare 11 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul instituției, pentru audieri. În urma probatoriului administrat, șase persoane au fost reținute pentru 24 de ore. Totodată, față de alte patru persoane care se sustrag urmării penale, va fi sesizată instanța de judecată cu propunere de luare a unei măsuri în lipsă.

Polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au desfășurat o acțiune cu efective mărite, în județele Călărași, Ialomița, Ilfov și în municipiul București, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice.  Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigații Criminale Călărași, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară.

Din cercetări, a reieșit că, la data de 15 iunie, pe fondul unui conflict spontan, 11 persoane, cu vârste cuprinse între 28 și 40 de ani, ar fi agresat doi bărbați în incinta unei societăți comerciale, cât și pe stradă, cauzând o tulburare gravă a ordinii și liniștii publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*