Direcția de Asistență Socială Călărași a distribuit un meniu tradițional pentru Sărbătorile Pascale, pentru cei 127 de beneficiari

Direcția de Asistență Socială Călărași a distribuit un meniu tradițional pentru Sărbătorile Pascale. FOTO Primăria Călărași

Direcția de Asistență Socială Călărași, prin Serviciul pentru persoane aflate în situații de risc – Cantina de ajutor social, din subordinea Primăriei Municipiului Călărași a pregătit și distribuit, în cursul zilei de astăzi un meniu tradițional pentru Sărbătorile Pascale, pentru cei 127 de beneficiari.

Hrana a fost distribuită pentru perioada 30 aprilie – 06 mai 2024 iar meniul este următorul: ciorbă de miel și stufat cu carne de miel, ouă roșii, cozonac, carne pui, mezeluri, conserve carne și legume, orez , făină, ulei, lactate, dulciuri și suc.

Din cei 127 de beneficiari, 102 sunt copii în vârstă de până la 18 ani, 4 persoane care au împlinit vârsta de pensionare si sunt lipsite de venituri, 3 pensionari, 5 beneficiari încadrați în grad de handicap, 2 persoane invalide sau bolnave cronic, 2 persoane care, temporar, nu au realizat venituri au beneficiat de serviciile cantinelor de ajutor social, pe o perioadă de 90 de zile pe an și 9 persoane beneficiare de Venit Minim de Incluziune.

Cantina de ajutor social a distribuit, gratuit, cu autoutilitara din dotare, hrana la domiciliu celor 26 de persoane nedeplasabile.

De același meniu se bucură și beneficiază persoanele cazate în cadrul Adăpostului de urgență pe timp de noapte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*