Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii călărășeni după ce au tâlhărit un buzoian care îi luase la ocazie

Mașină de Poliție

Doi bărbați, unul din județul Ilfov și celălalt din Prahova, au fost reținuți pentru tâlhărie calificată de polițiștii călărășeni după ce, luați la ocazie de un buzoian, l-au tâlhărit și agresat pe acesta.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, la data de 14 noiembrie, polițiștii din orașul Budești au fost sesizați cu privire la faptul că în dimineața zilei, pe un drum agricol situat în apropierea comunei Frumușani, un bărbat, de 43 de ani, din comuna Glodeanu-Siliștea, județul Buzău, a fost tâlhărit.

În fapt, persoana vătămată a plecat din comuna Glodeanu-Siliștea, județul Buzău, cu intenția de a ajunge la serviciu în orașul Otopeni, județul Ilfov, fiind luat la ocazie de către 2 bărbați necunoscuți, cu un autoturism de culoare neagră. Ajunși în județul Călărași, pe un drum agricol din comuna Frumușani, bărbatul a fost dat jos din autoturism și agresat fizic, ulterior fiind deposedat de un telefon mobil și de o geanta cu mai multe articole vestimentare.

Cercetările desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Budești au condus la identificarea autorilor, aceștia fiind doi bărbați, în vârstă de 28 și 46 de ani, din  comuna Glina, județul Ilfov și din municipiul Ploiești, județul Prahova.

La data de 21 noiembrie, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a polițiștilor din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași, a fost efectuată o percheziție în comuna Glina, județul Ilfov, fiind puse în executare două mandate de aducere. În urma audierilor, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*