Studiul de fezabilitate pentru realizarea unei bretele de acces în A2, în comuna Sărulești, avizat de CNAIR

Bretea de acces în A2, în Sărulești. FOTO CNAIR

Studiul de fezabilitate pentru realizarea unei bretele de acces în A2, în comuna Sărulești a fost avizat de CNAIR.

Anunțul a fost făcut de directorul general al CNAIR, Cristian Pistol.

“Studiul de Fezabilitate pentru realizarea unei bretele de acces în A2 (București – Constanța) din DJ 303 a fost avizat în Consiliul Tehnico – Economic al CNAIR. Această bretea de acces va fi realizată la km 45 al autostrăzii, pe raza localității Sărulești, județul Călărași.
Necesitatea construcției acesteia a apărut în special ca urmare a dezvoltării socio-economice a zonei.
Valoarea totală estimată pentru construcția acestui obiectiv este de aproximativ 74,51 milioane lei, sumă care va fi asigurată de la bugetul de stat” – Cristian Pistol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*