Doi bărbați sunt cercetați de polițiștii călărășeni pentru conducere sub influența alcoolului

Cercetat de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiști din cadrul IPJ Călărași au depistat doi bărbați, în vârstă de 28 de ani, respectiv 58 de ani, în timp ce conduceau autovehicule deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, primul bărbat a fost depistat pe DJ 201B Sălcioara – Lehliu Gară, iar în urma testării cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,41 mg/l alcool în aerul expirat.

Cel de-al doilea bărbat a fost depistat în municipiul Călărași, pe strada Prelungirea București, iar în urma testării cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 1,04 mg/l alcool în aerul expirat.

Cei doi au fost conduși la spital, unde le-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele celor în cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*