Doi șoferi băuți, depistați de polițiștii călărășeni

Doi șoferi aflați sub influența băuturilor alcoolice au fost depistați, duminică seara, de polițiștii călărășeni.

Astfel, în seara de 16 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași și Poliției Orașului Budești au depistat un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Gălbinași, județul Călărași,  în timp ce conducea un autoturism pe DJ 301, având o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel de-al doilea șofer, un tânăr de 27 de ani, a fost depistat în comuna Lehliu, județul Călărași, de polițiștii Poliției Orașului Lehliu-Gară și Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt, iar în urma testării cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,41 mg/l alcool în aerul expirat.

Cei doi au fost conduși la spital, unde le-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele celor în cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, totodată, fiindu-le suspendate permisele de conducere pe o perioadă nedeterminată, până la soluționarea cauzelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*