Bilanț al polițiștilor călărășeni în ultima săptămână: 136 de acțiuni, 382 de intervenții la evenimente și 1.799 de sancțiuni contravenționale aplicate

IPJ Călărași. FOTO Adrian Boioglu
IPJ Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Acțiunile polițiștilor călărășeni pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 10 persoane, precum și dispunerea a 33 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, peste 70 de conducători auto au rămas fără permis.

Potrivit IPJ Călărași, în săptămâna 02 – 08 noiembrie, peste 900 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 136 de acțiuni și s-a intervenit la 382 de evenimente, dintre care 380 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 48 de infracțiuni, 10 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 33 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 1.799 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 430.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 8 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 70 de permise de conducere și retrase 17 certificate de înmatriculare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*