Doi șoferi fără permis, depistați de polițiștii călărășeni

Mașină de Poliție

Doi șoferi care nu aveau permis de conducere au fost depistați de polițiștii din Călărași.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 18 martie, în jurul orei 16:10, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Curcani au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat, de 41 de ani din municipiul București.

În urma verificării în bazele de date a reieșit faptul că acesta este posesorul unui permis de conducere ce figurează suspendat.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, în jurul orei 23:45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fundulea au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat, de 33 de ani, din comuna Dor Mărunt județul Călărași.

În urma verificării în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*