Dosare penale întocmit de polițiștii călărășeni pentru conducere sub influența alcoolului

Filtru de poliție rutieră. FOTO arhivă
Filtru de poliție rutieră. FOTO arhivă

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au depistat un bărbat în vârsta de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nufărului, din municipiului Călărași, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,80 mg/l alcool în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii rutieri au oprit pentru control în comuna Dragalina, județul Călărași, un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Bucu, județul Ialomița.

În urma testării cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,54 mg/l alcool în aerul expirat.

Totodată, polițiștii rutieri au depistat un bărbat în vârsta de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Oltenița, județul Călărași, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,53 mg/l alcool în aerul expirat.

Cei în cauză a fost conduși la spital, unde le-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele bărbaților, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*