Dosare penale întocmite de polițiștii călărășeni pentru conducere sub influența alcoolului

Polițiștii rutieri desfășoară zilnic acțiuni menite să contribuie la consolidarea gradului de siguranță a participanților la trafic. Două persoane s-au ales astfel cu dosare penale după ce au fost prinse la volan în stare de ebrietate.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, luni, 08 noiembrie, polițiștii călărășeni au depistat doi bărbați, în vârstă de 53 și 61 de ani, în timp ce conduceau autovehicule, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest aceștia prezentau o concentrație alcoolică de 1,03 mg/l și 0,60 mg/l alcool în aerul expirat.

Au fost conduși la spital, unde le-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele celor în cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*