Două cadre militare au intrat în rândul pompierilor călărășeni

Două cadre militare au intrat în rândul pompierilor călărășeni. FOTO: ISU Călărași

Doi absolvenți ai Școlii de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești întregesc de luni, 10 aprilie, echipa pompierilor militari călărășeni.

Potrivit ISU Călărași, Cei doi absolvenți se încadrează la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Barbu Știrbei” al județului Călărași, după cum urmează:

  • un maistru militar clasa a IV-a la Secția de pompieri Lehliu Gară;
  • un sergent major în funcția de servant pompier la Detașamentul Călărași;

„Am schimbat câteva cuvinte cu cei mai noi absolvenți ai Școlii de Pompieri și Protecție Civilă ,Pavel Zăgănescu” din Boldești și ne spuneau că sunt nerăbdători să-și înceapă activitatea, să intre pe ture și să pună în practică tot ceea ce au învățat în școală, să învețe noi procedee și să acumuleze experiență alături de colegii lor mai experimentați, care sunt antrenați în activitatea de salvatori de mai bine de 15 ani”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, plutonier adjutant șef Ștefan-Ovidiu Tătăranu.

Comanda unității i-a primit pe noii colegi, i-a felicitat pentru rezultatele obținute la absolvirea Școlii de Pompieri și Protecție Civilă ,Pavel Zăgănescu” din Boldești și le-a dorit mult succes în activitatea profesională.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*