Tânăr reținut de polițiștii călărășeni după ce a fost prins la volan fără permis și în stare de ebrietate

Un tânăr de 28 de ani, s-a ales cu dosar penal și a fost reținut de polițiștii călărășeni după ce a fost prins la volan fără a avea permis de conducere și în stare de ebrietate.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, polițiștii călărășeni au depistat duminică, 25 aprilie, pe DJ 303, în comuna Sărulești, un tânăr în vârstă de 28 de ani, în timp ce conducea un autovehicul pe drumurile publice, deși nu avea acest drept și consumase alcool.

„Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la testarea cu aparatul etilotest a prezentat o concentrație alcoolică de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au precizat reprezentanți ai IPJ Călărași.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Ulterior, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*