Eduard Grama, noul director general al EcoAqua Călărași

Eduard Grama, noul director general al EcoAqua. FOTO Facebook

Administratorul public al Primăriei Municipiului Călărași, Eduard Grama, este noul director general al societății EcoAqua Călărași.

Confirmarea numirii în funcție a fost făcută chiar de către Eduard Grama, pe pagina personală de Facebook, el precizând că nu va tolera „pierderile de apă în facturi” și că va încerca să miște „lucrurile în direcția cea bună”.

„Da, sunt noul director general al EcoAqua. O provocare pentru mine de a schimba funcționalitatea companiei de furnizare a apei potabile și de a fi cât mai aproape de cetățeni. NU voi tolera întreruperi de apă nejustificate și nici pierderi de apă în facturile noastre, ale tuturor. Azi, mi-am început mandatul pe teren. Am vizitat, alături de Ionuț Savu, directorul de Sucursală, toate punctele de interes din municipiu. Am vorbit cu fiecare om în parte, am identificat problemele, unele dintre ele știute din exterior, și voi încerca să mișc lucrurile în direcția cea bună. Apa trece, faptele rămân!”, a notat Eduard Grama pe pagina sa de Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*