Elevii din Chiselet au fost vizitați de pompierii militari călărășeni

Elevii din Chiselet au fost vizitați de pompierii militari. FOTO IUSU Călărași

Pompierii militari au desfășurat marți, 12 aprilie, o activitate de informare preventivă și prezentare a tehnicii de intervenție la Școala Generală din comuna Chiselet.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași, plutonier adjutant șef Ștefan-Ovidiu Tătăranu, au participat la această activitate pompieri militari cu tehnică de intervenție de la Garda Chiselet, cât și cadre de la Reședința Inspectoratului.

„Copiii au fost foarte încântați de prezența pompierilor militari și au asistat captivați la toate demonstrațiile salvatorilor. Au pus și foarte multe întrebări, la care desigur au primit și răspunsuri”, a precizat sursa citată.

De asemenea, s-au făcut alături de pompieri foarte multe fotografii si clipuri video, iar vremea frumoasă a fost un avantaj real pentru desfășurarea întregii activități cu succes.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*