Restricții de circulație impuse de desfășurarea „Semimaratonului ASCălărași Aleargă”

Restricții de circulație impuse de desfășurarea „Semimaratonului ASCălărași Aleargă”. FOTO: Pixabay

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier recomandă conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă în trafic, cu precădere sâmbătă, 15 octombrie, când va avea loc concursul de alergare „Semimaraton ASCălărași aleargă”.

Restricțiile de circulație vor fi instituite în data de 15 octombrie și vor consta în închiderea totală a circulației vehiculelor pe următoarele tronsoane de drum public:

  1. pe raza municipiului Călărași, străzile Sloboziei (tronsonul cuprins între strada București și bulevardul 1 Mai), bulevardul 1 Mai (tronsonul cuprins între strada Sloboziei și strada Eroilor), strada Eroilor (tronsonul cuprins între bulevardul 1 Mai și ieșirea din municipiul Călărași) și strada General Constantin Ștefănescu vor fi închise circulației vehiculelor în intervalul orar 07.00 – 16.00.
  2. pe DN 3B de la km 0+000 (intersecția cu DN 3) la km 3+000 (intrarea în municipiul Călărași, pe ambele sensuri, pe o perioadă de trei ore, în intervalul orar 10.00 – 13.00.

În cazul închiderii DN 3B, există varianta ocolitoare pe drumurile naționale:

  • intersecție DN 3 km122+200 cu DN 3B km 0+000;
  • intersecție DN 3 km 113+070 cu DN 3D km 0+000;
  • intersecție DN 3D km 5+600 cu DN 3B km 3+925.

Polițiștii vor dispune măsuri de fluidizare a circulației rutiere și de prevenire a accidentelor și solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă și să respecte indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri aflați în trafic. De asemenea, conducătorii auto să respecte indicațiile voluntarilor echipați și dotați corespunzător pentru a asigura închiderea circulației.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*