Familie salvată dintr-o locuință în flăcări de un jandarm călărășean

Plutonierul Bogdan Marian. FOTO: IJJ Călărași

Un jandarm călărășean, aflat în timpul liber, a intervenit prompt, vineri seară, în cazul unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Modelu. Reacția sa rapidă a făcut ca o familie să fie salvată de limbile de foc.

Potrivit IJJ Călărași, plutonierul Bogdan Marian, se afla acasă, iar la un moment dat a observat un fum dens, ce se degaja de la o locuință din vecinătate. Nu a ezitat nici o clipă și a mers rapid să vadă de unde provine, constatând că incendiul violent pornit într-o anexă a casei vecinilor amenința viața acestora și se putea extinde rapid la locuințele ce se aflau la numai câțiva metri distanță.

„Starea emoțională de panică a vecinilor precum și faptul că incendiul bloca ieșirea din curte, a făcut ca aceștia să nu poată găsi o cale de scăpare, însă Marian a evaluat rapid situația și a găsit o modalitate de a-i scoate din locul în care viața le era pusă în primejdie”, au precizat colegii săi de la IJJ Călărași.

Mai mult decât atât, după ce a alertat pompierii, a mers în întâmpinarea acestora ajutându-i să găsească cu rapiditate locuința și, ulterior, să stingă incendiul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*