UPDATE Firma aleasă inițial de Consiliul Județean Călărași pentru paza unor obiective a refuzat contractele de 1,9 milioane lei. Achiziția, refăcută pe altă sumă, cu o firmă diferită

Consiliul Județean Călărași. FOTO Arhiva CLnews.ro
Consiliul Județean Călărași. FOTO Arhiva CLnews.ro

La finalul lunii februarie 2023, Consiliul Județean Călărași a inițiat trei achiziții directe pe platforma SICAP. Prima achiziție era pentru servicii de pază pentru obiectivele CJ Călărași. Cele 4 posturi urmau să fie plătite de cea mai mare instituție a județului cu 801.600 lei.

A doua achiziție avea aceeași valoare, dar de această dată este vorba de servicii de pază pentru depozite închise din Călărași, Lehliu Gară, Fundulea și Oltenița.

Consiliul Județean a ales aceeași firmă și pentru 2 posturi de pază la Centrul Militar Județean Călărași. De această dată, achiziția avea un preț maximal de 246.000 lei.

Pentru toate aceste achiziții, CJC a ales inițial societatea Security Technology Services SRL din Călărași.

UPDATE: Reprezentanții companiei Security Technology Services susțin că au refuzat achizițiile directe inițiate de Consiliul Județean Călărași pentru obiectivele subordonate.

“Țin să menționez faptul că la ora actuală, societatea pe care o dețin nu are nici un contract încheiat cu Consiliul Județean Calarasi, acesta din urma încercând sa cumpere un pachet de servicii postat de noi pe SEAP, achiziție pe care n-am acceptat-o”, a declarat, pentru CLnews Vasile Feraru, administratorul societății Security Technology Services SRL.

Consiliul Județean Călărași a inițiat din nou aceste achiziții. De această dată, a fost aleasă firma NYLVYAN SRL, administrată de Marian Tulucă. Prețul de achiziție pentru aceleași obiective a fost unul mai mic – 1,81 milioane lei. Conform platformei SICAP, reprezentanții firmei de pază au acceptat această achiziție.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*