Mai multe străzi din municipiul Călărași și Lehliu Sat rămân fără curent electric luni, 9 octombrie

Lucrări la rețeua de energie electrică. FOTO jarmoluk
Lucrări la rețeua de energie electrică. FOTO jarmoluk

E-Distribuție Dobrogea a făcut publică lista întreruperilor de energie electrică de la începutul săptămânii următoare. Astfel, pe 9 octombrie 2023 sunt programate mai multe lucrări care vor determina opriri parțiale.

“Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuatepentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, au transmis reprezentanții E-Distribuție.

Zonele vizate pentru 9 octombrie sunt:

Municipiul Călărași: strada 1 Decembrie 1918, Bulevarul 1 Mai, strada Traian. întrrupere parțială între orele 9 – 17.00.

Tot în Călărași, pe străzile Belșugului, Bărăganului, Mușețelului, dar și pe Aleea Policlinicii vor fi întreruperi parțiale în același interval orar.

La Lehliu Sat, zona vizată este cea a Șoselei Paicului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*