Florin Cîțu a demis prefecții și subprefecții susținuți de USR-PLUS. Între ei și subprefectul județului Călărași, Georgică Ștefan

Guvernul Cîțu a decis eliberarea din funcție a prefecților și subprefecților nominalizați de către USR PLUS. FOTO Facebook oficcial USR PLUS Călărași.

Premierul Florin Cîțu a demis joi, 9 septembrie, prin Hotărâre de Guvern, prefecții și subprefecții susținuți de USR-PLUS.

Au fost demiși astfel 14 prefecți și 28 de subprefecți susținuți de USR-PLUS. Hotărârea a fost trimisă spre publicare în Monitorul Oficial. Funcțiile prefecților demiși ar urma să fie preluate de subprefecți din județ.

Printre subprefecții demiși este și cel al județului Călărași, Georgică Ștefan.

„În cele 6 luni de mandat, domnul Georgică Ștefan, subprefect al județului Călărași, s-a achitat cu seriozitate și profesionalism de sarcinile care i-au revenit. Domnia sa a gestionat, între altele, activitatea comisiei de fond funciar și campania județeană de vaccinare”, au precizat reprezentanții USR PLUS Călărași pe pagina oficială de Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*