FOTO Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe DJ 308A

Lucrările de asfaltare pe DJ 308A. FOTO Societatea Drumuri și Poduri Călărași

Conducerea Societății Drumuri și Poduri Călărași a anunțat finalizarea proiectului de asfaltare a Drumului Județean 308A.

Lucrările au inclus turnarea unui covor asfaltic, asigurând astfel o suprafață durabilă și sigură pentru traficul rutier.

Drumul asfaltat va facilita circulația eficientă a vehiculelor, reducând timpul de călătorie și oferind un nivel crescut de confort și siguranță pentru utilizatori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*