FOTO Daniel Florea, coordonatorul AUR Călărași: “Am reușit să creăm organizații în 35 din cele 55 de UAT-uri. Până la sfârșitul săptămânii viitoare vom avea organizații funcționale în toate localitățile din județ”

Conferință de presă a AUR Călărași

Daniel Florea, coordonatorul AUR Călărași, a anunțat că a reușit să înființeze organizații în 35 din cele 55 de UAT-uri și a afirmat că până la sfârșitul săptămânii viitoare vor fi organizații funcționale în toate localitățile din județ.

Daniel Florea a organizat astăzi o conferință de presă la Călărași și a făcut o analiză a activității organizației în ultima perioadă.

Este o perioadă foarte densă în care am reușit să creăm organizații în 35 din cele 55 de UAT-uri. Cred că până la sfârșitul săptămânii viitoare vom avea organizații funcționale în toate localitățile din județ. Avem liste complete de candidați la primar și la Consilul Local în toate cele 35 de UAT-uri. Am reușit să găsim oameni de calitate care au șanse foarte mari să câștige alegerile în toate localitățile mari, în cele două municipii, în cele trei orașe și în localitățile cele mai importante”, a spus Daniel Florea.

El a afirmat că au fost stabiliți candidații AUR pentru județul Călărași, dar nu a dorit să divulge vreun nume.

Avem  discuții și avem deplasări în localități. Cred că mâine cel mai târziu vom mai înființa încă 10 organizații. Avem discuții cu mai mulți lideri din comunitățile respective. Din păcate, nu voi divulga numele niciuna dintre candidați, nici candidatul la Consiliul Județean și nici candidații de la primării decât săptămâna viitoare. Nu pentru că nu le-am avea bătute în cuie, ci pentru că dorim să facem triere, o selecție, se fac niște interviuri la nivel central și până când aceste interviuri nu sunt gata și candidaturile nu rămân definitive, nu vom putea anunța candidații. Sunt încrezător că oamenii pe care i-am ales vor trece și de această încercare pentru că dacă nu aș fi crezut în ei nu i-aș fi recomandat”, a explicat coordonatorul AUR Călărași.

Daniel Florea a mai spus că cei din conducerea centrală a AUR sunt mulțumiți de cum merg lucrurile în Călărași.

Am discutat cu conducerea centrală, toată lumea este încântată de modul în care merg lucrurile aici, de colaborarea dintre noi, de faptul că reușim să îndeplinim întotdeauna toate sarcinile trasate de conducerea centrală la timp și de faptul că oamenii au încredere în noi și vin cu speranță către AUR. Vreau să subliniez din nou că nu vom face nicio înțelegere subterană cu niciun partid și niciun candidat și niciun om aflat în funcție în acest moment, fie el primar sau președinte de Consiliu Județean. Nu am făcut, nu facem niciun fel de înțelegere subterană cu nimeni”, a mai spus Daniel Florea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*