FOTO Daruri pentru zeci de copii din Călărași. Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță: “Continuăm astfel de acțiuni care ne unesc în a face bine”

Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași. FOTO CJ Călărași

Zeci de copii din Călărași au primit astăzi daruri, cu ocazia zilei de Moș Nicolae. Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a subliniat astfel de acțiuni care ne unesc în a face bine continuă.

“Șapte ani. Atât a împlinit astăzi acțiunea “Moș Nicolae vine la copiii fără ghetuțe”. Emoție, îmbrățișări și daruri: totul pentru bucuria copiilor!  Este ceea ce îmi doresc: să facem bine! Doar bine!

Și să continuăm astfel de acțiuni care ne unesc în a face bine. Mereu în echipă!” – Vasile Iliuță.

Acțiunea umanitară a fost organizată de Consiliul Județean Călărași. Cu această ocazie, zeci de copii din județul Călărași au primit daruri care au constat în haine, ghetuțe și jucării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*