FOTO Incendiu la o hală nepopulată din comuna Modelu. Focul a fost stins înainte să se poată propaga la vecinătăți

Incendiu la o hală nepopulată din comuna Modelu. FOTO ISU Călărași

Pompierii călărășeni au intervenit, luni după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală nepopulată din comuna Modelu, în apropiere de fostul combinat de creștere a porcilor.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Călărași, la fața locului, pentru stingerea incendiului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Călărași, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Respectiva hală de producție are o suprafață de aproximativ 2000 de metri pătrați, iar pompierii militari au luat toate măsurile necesare astfel încât incendiul să nu se poată propaga la vecinătăți.

Incendiul produs în localitatea Modelu a fost lichidat de către pompierii militari călărășeni după o intervenție de peste o oră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*