FOTO Primarul Călărașiului și-a mutat biroul în stradă. Marius Dulce: “Toți vor înțelege să facă lucrări de calitate, nu de mântuială”

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a plecat în control pe străzile orașului. FOTO Facebook
Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a plecat în control pe străzile orașului. FOTO Facebook

La nici o săptămână după ce a depus jurământul, primarul municipiului Călărași, Marius Dulce a ieșit pe teren. Edilul nu a părut mulțumit de ce a văzut, așa că promite călărășenilor că va merge pe teren până când problemele urgente se rezolvă.

“Astăzi am ieșit în stradă la verificare de lucrări. Am început cu bulevardul Nicolae Titulescu, acolo unde lucrarea finală nu mă mulțumește, iar imaginile sunt mai grăitoare decât ceea ce aș mai putea spune eu. Am mers și la noua hală de legume-fructe de la Big, aici am primit promisiunea că pe 10 noiembrie va fi finalizată. Îmi doresc ca timpul rece să-i prindă pe comercianți în interior.

Ultima oprire a fost la Bazar unde am vorbit cu oamenii despre demararea investiției. Și aici vreau un spațiu modern în cel mai scurt timp. Vă informez, dragi călărășeni, că îmi voi muta biroul în stradă până când toți cei implicați în actul administrativ vor înțelege să facă lucrări de calitate, nu de mântuială”, a declarat Marius Dulce.

Primarul are în vedere și infrastructura rutieră din Călărași, dar știe că rețeaua de apă și canalizare are prioritate.

Administrația locală a demarat deja lucrările pe strada Locomotivei și pe strada Pescăruș, dar și modernizarea străzii Griviței.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*