FOTO Primarul Călărașiului și-a mutat biroul în stradă. Marius Dulce: “Toți vor înțelege să facă lucrări de calitate, nu de mântuială”

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a plecat în control pe străzile orașului. FOTO Facebook
Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a plecat în control pe străzile orașului. FOTO Facebook

La nici o săptămână după ce a depus jurământul, primarul municipiului Călărași, Marius Dulce a ieșit pe teren. Edilul nu a părut mulțumit de ce a văzut, așa că promite călărășenilor că va merge pe teren până când problemele urgente se rezolvă.

“Astăzi am ieșit în stradă la verificare de lucrări. Am început cu bulevardul Nicolae Titulescu, acolo unde lucrarea finală nu mă mulțumește, iar imaginile sunt mai grăitoare decât ceea ce aș mai putea spune eu. Am mers și la noua hală de legume-fructe de la Big, aici am primit promisiunea că pe 10 noiembrie va fi finalizată. Îmi doresc ca timpul rece să-i prindă pe comercianți în interior.

Ultima oprire a fost la Bazar unde am vorbit cu oamenii despre demararea investiției. Și aici vreau un spațiu modern în cel mai scurt timp. Vă informez, dragi călărășeni, că îmi voi muta biroul în stradă până când toți cei implicați în actul administrativ vor înțelege să facă lucrări de calitate, nu de mântuială”, a declarat Marius Dulce.

Primarul are în vedere și infrastructura rutieră din Călărași, dar știe că rețeaua de apă și canalizare are prioritate.

Administrația locală a demarat deja lucrările pe strada Locomotivei și pe strada Pescăruș, dar și modernizarea străzii Griviței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*