FOTO Primăria Călărași demolează clădirile ridicate ilegal pe malul Borcei

Clădirile ridicate ilegal pe malul Borcei sunt demolate. FOTO Primăria Călărași

Clădirile ridicate ilegal pe malul Borcei sunt demolate zilele acestea de Primăria Municipiului Călărași.

Eduard Grama, administratorul public al Primăriei, declară că în cel mai scurt timp toate casele, containerele, barăcile și cotețele vor fi dărâmate.

„Am încheiat a doua zi de presiuni din partea celor din zonă. Sunt oameni care au înțeles că locul gunoaielor va fi luat de proiectul portului turistic și al promenadei. Unii au fost mai receptivi, alții nu. Nimeni nu deține niciun act de proprietate sau de concesionare. Nu facem altceva decât să respectăm legea și să curățăm orașul”, a declarat Eduard Grama.

Primăria Municipiului Călărași a trimis o adresă inclusiv Societății de Distribuție a Energiei Electrice pentru debranșarea celor în cauză.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*