Polițiștii călărășeni au aplicat amenzi în valoare de peste 380.000 lei. 81 șoferi au rămas fără permis în urma acțiunilor din județ

Filtru de poliție rutieră. FOTO arhivă
Filtru de poliție rutieră. FOTO arhivă

Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 11 persoane, precum și dispunerea a 3 măsuri preventive.

În trafic, pentru neregulile rutiere, peste 80 de conducători auto au rămas fără permis.

În săptămâna 05 – 11 octombrie a.c., peste 500 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 69 de acțiuni și s-a intervenit la 447 de evenimente, dintre care 432 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 76 de infracțiuni, 11 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 3 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 1.289 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 380.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 10 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 81 de permise de conducere și retrase 31 de certificate de înmatriculare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*