FOTO Primarul Marius Dulce a participat, alături de voluntari, la o acțiune de ecologizare în zona Chiciu. La activitate au fost prezenți și refugiați ucraineni

Primarul Marius Dulce a participat la o acțiune de ecologizare în zona Chiciu. FOTO Facebook

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a participat sâmbătă, 19 martie, alături de refugiați ucraineni, la o acțiune de ecologizare în zona trecerii cu BAC-ul, la Chiciu, și parcarea din fața stației de captare a apei, ambele aflate în proximitatea Dunării.

„Natura este locul în care ne petrecem majoritatea timpului liber, de aceea mediul înconjurător trebuie să fie îngrijit și curat. Astfel de acțiuni sunt binevenite, motiv pentru care îi felicit pe organizatori: Asociația pentru Dezvoltare Durabilă Dunărea de Jos, Asociația Mai Mult Verde și 3SO”, a transmis Marius Dulce.

Potrivit acestuia, în doar trei ore, cei peste 80 de voluntari ad-hoc, printre care și mulți ucraineni cărora le-a mulțumit pentru participare, au strâns nu mai puțin de 410 saci cu gunoi, majoritatea materiale plastice, deșeuri care altfel ar fi luat cursul Dunării până la Marea Neagră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*