Șoferiță rănită ușor după ce s-a răsturnat cu mașina pe un câmp de lângă Ulmeni

Șoferiță rănită ușor după ce s-a răsturnat cu mașina pe un câmp de lângă Ulmeni. FOTO Marius Dociu

O femeie în vârstă de 56 de ani a fost rănită ușor, joi dimineață, după ce, în urma unei depășiri, s-a răsturnat cu autoturismul pe care îl conducea pe un câmp de la marginea localității Ulmeni.

Potrivit polițiștilor călărășeni, accidentul s-a petrecut pe DN 31, în jurul orei 11.30, în timp ce femeia se deplasa dinspre Călărași către Ulmeni. La un moment dat ea a efectuat o manevră de depășire, iar la revenirea pe banda sa de mers a pierdut controlul autoturismului, care s-a răsturnat în afara parții carosabile, fiind rănită ușor. Șoferița se afla singură în mașină, iar în accident nu au mai fost implicate alte autoturisme.

Femeia a fost testată alcoolscop, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*