FOTO Un autocamion încărcat cu porumb s-a răsturnat pe raza localității Coslogeni

Autocamion încărcat cu porumb, răsturnat pe raza localității Coslogeni. FOTO ISU Călărași

Un autocamion încărcat cu porumb s-a răsturnat miercuri după amiază pe DN 3B, pe raza satului Coslogeni, comuna Dichiseni, șoferul scăpând numai cu răni ușoare.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Călărași, la fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje ale Detașamentului de pompieri Călărași, un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD.

„Conducătorul autovehiculului a primit îngrijiri din partea paramedicilor SMURD, iar ulterior acesta a refuzat transportul la spital pentru verificări mai amănunțite”, au precizat sursele citate.

Pompierii militari prezenți la locul accidentului au luat toate măsurile necesare pentru a degaja carosabilul si pentru a evita producerea altor situații de urgență.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*