Prima ședință a Comisiei de Dialog Social din acest an

Prefectura Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Prefectura Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Membrii Comisiei de Dialog Social s-au întrunit joi, 18 ianuarie 2024, în prima ședință din acest an. Subiectele discutate au fost următoarele:

  1. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Călăraşi: Noutăți legislative fiscale cu aplicabilitate de la 1 ianuarie 2024
  2. I.T.M. Călărași: Numărul Contractelor Colective de Muncă la nivel de unitate, Situaţia conflictelor colective de muncă, petiţii/sesizări şi soluţionarea acestora; Situaţia concedierilor colective în anul 2023
  3. A.J.O.F.M. Călărași: Evoluția ratei șomajului în anul 2023
  4. Pentru agenda lunii februarie 2024 au fost stabilite următoarele teme:

– Raport de activitate în domeniul relaţiilor de muncă pentru anul 2023;

– Măsuri privind ocuparea în sprijinul agenților economici și al persoanelor în căutarea unui loc de muncă;

– Controlul centrelor rezidențiale destinate persoanelor vârstnice, persoanelor adulte aflate în dificultate și persoanelor adulte cu dizabilități.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*