FOTO VIDEO Marius Dulce, încântat de modul în care a fost organizat și s-a desfășurat Crosul Național „Ziua Olimpică”

Marius Dulce, primarul municipiului Călărași. FOTO Facebook M. D.

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, s-a implicat în ultimele zile în organizarea unor evenimente sportive în oraș, edilul luând chiar startul la Crosul Național „Ziua Olimpică” ce a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Astfel, el a spus „Da” invitației primite de a participa la Crosul Național „Ziua Olimpică”, organizat în Parcul Dumbrava de Comitetul Olimpic Român și Academia Olimpică Română prin Filiala Călărași.

„Pentru că vârsta nu e o barieră atunci când vrei să alergi, am ales să fac puțină mișcare în aer liber, alături de oameni frumoși și inimoși, pentru că sănătatea e mai presus de toate. (…) Nu contează locul ocupat ci doar credința că stă doar în puterea noastră să facem tot mai subțire linia dintre posibil și imposibil”, a spus primarul Călărașiului.

De asemenea, Marius Dulce s-a întâlnit și cu antrenorii echipelor de copii și juniori care au participat la prima ediție a Cupei Copilăriei, organizată, pe 1 iunie, de Primăria Municipiului Călărași și Consiliul Local Călărași, în parteneriat cu AFC Dunărea 2005 Călărași.

„Le-am mulțumit încă o dată pentru implicare și împreună am decis să punem bazele unui parteneriat care vizează printre alte și organizarea de alte competiții pentru copiii și juniorii Călărașiului. Următoarea provocare este Cupa Marinei, eveniment care se va derula pe 15 august. Obiectivul nostru major este să ridicăm la un alt nivel sportul de masă care să devină, în mod autentic, temelia sportului de performanță. Ușa biroului meu rămâne deschisă pentru toți cei care doresc să-și pună amprenta pe un astfel de obiectiv generos. Pot să afirm răspicat că după această primă întrevedere, suntem pe drumul cel bun”, a mai transmis edilul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*