FOTO VIDEO Primăria Călărași a finalizat lucrările pentru o parcare cu peste 100 de locuri, pe strada Victoriei

Primăria Călărași a finalizat lucrările pentru o parcare cu peste 100 de locuri, pe strada Victoriei. FOTO Facebook

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a anunțat marți, 8 februarie, finalizarea lucrărilor de amenajare a unei parcări de reședință în zona blocului H26 de pe strada Victoriei, ce se întinde pe o suprafață de circa 2.900 de metri pătrați, în urma cărora au rezultat în jur de 120 de locuri de parcare.

„Încă un obiectiv atins. Cât mai curând posibil, desigur dacă și timpul ne va permite, o să demarăm și operațiunile de trasare și numerotare a locurilor de parcare pe care să le concesionăm ulterior celor interesați. Mai mult, pe strada Victoriei intenționăm să mărim numărul locurilor de parcare, fructificând și așa zisul spațiu verde ocupat în prezent de mașini”, a precizat primarul Marius Dulce.

Totodată, în urmă cu câteva zile, edilul, împreună cu angajați ai Primăriei Călărași și Serviciului Public Pavaje Spații Verzi, au luat la pas zona cuprinsă între străzile Florilor, Nufărului, Macului și Zăvoiului pentru a identifica noi locații care să găzduiască viitoare parcări de reședință. El a anunțat că cele existente vor fi modernizate, pentru a da curs tuturor solicitărilor transmise deja de cetățenii care locuiesc în acest perimetru. În plus, se intenționează reabilitarea acestor străzi și a trotuarelor aferente, pentru a închide zona, creând spații moderne și civilizate.

„Avem în vedere și amenajarea de mici locuri de joacă între blocuri oferind astfel posibilitatea copiilor de a petrece, în siguranță, aproape de casă, mai mult timp în aer liber. Vă asigur că în perioada următoare ne vom afla în mai toate zonele din municipiu pentru a identifica spațiile care se pretează pentru amenajarea de parcări și locuri de joacă pentru cei mici, prioritățile noastre declarate pentru acest an”, a mai spus Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Veniti si in spate la agneza sa vedeti ce parc ar fii trebuut in locu bisericii care e la 2 metri de bloc. Suntem oblicati sa vedem toti mortii care intra in capela iar copii nostri se joaca in strada printre masini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*