IPJ Călărași scoate la concurs 30 de posturi, prin încadrare directă din sursă externă

Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română
Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași scoate la concurs 30 de posturi de agenți și ofițeri de poliție, prin încadrare directă. Înscrierile se fac online, la adresa de e-mail resurseumane@cl.politiaromana.ro.

Potrivit IPJ Călărași, sunt scoase la concurs, prin încadrare directă, 16 posturi de ofițeri de poliție și 14 de posturi de agenți de poliție.

Înscrierile se fac on-line, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul oficial al I.P.J. Călărași, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://cl.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

În perioada 21 – 29 octombrie, se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă. La data de 6 noiembrie, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*