FOTO VIDEO PSD Călărași a stabilit lista candidaților pentru alegerile generale. Vasile Iliuță: “Oferim cetățenilor județului Călărași cea mai bună echipă de parlamentari”

Dumitru Coarnă, Vasile Iliuță și Nicușor Cionoiu. FOTO Adrian Boiolgu

Alegerile parlamentare bat la ușa, iar Călărașiul se pregătește de zor. La PSD, liderii locali au definitivat listele cu propuneri cu care vor merge în turul de scrutin național și speră să câștige cât mai multe fotolii în Parlmentul României.

“Am propus din zona sindicală pe Mitică Coarnă care deschide lista la Camera Deputaților. Am propus în zona Senatului un om de afaceri care vine să aducă un spirit și un plus de valoare pentru ce înseamnă mediul economic călărășean, am venit și cu zona de învățământ, am venit și cu zona celor care se pricep în Comisia de Muncă, deputatul Cristian Sefer” a declarat pentru CLnews Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași și președintele organizației județene a PSD Călărași.

“Este clar că vom face lucruri bune și frumoase. Vom câștigă aceste alegeri la Călărași sunt ferm convins, cetățenii au demonstrat și pot fi lângă noi pentru că noi lucrăm pentru cetățeni. Noi avem o echipa puternică, am demonstrat-o la locale, am demonstrat că putem să ne organizăm” spune și Marius Dulce, primarul municipiului Călărași.

Alegerile locale au fost un test pentru PSD, la nivel național. Targetul social-democraților a fost îndeplinit: cel mai mare număr de aleși locali și minimum 30% la aceste alegeri. Totuși, pentru parlamentare PSD prefigurează câteva schimbări pe baza cărora și-a pus oamenii pe listele de candidați. PSD dorește și mai mulți tineri pe liste și oameni care trebuie să aibă un nivel de integritate foarte înalt.

“Noi, Partidul Social Democrat, am propus o formulă gândidu-ne cum putem să repezentăm interesele cetățenilor, mai bine. Cred că astăzi oferim cetățenilor județului Călărași cea mai bună echipă de parlamentari viitori ca împreună, în 2020-2024 să guvernăm România spre binele și pentru bunăstarea și prosperitatea cetățenilor județului Călărași” spune Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean și al organizației județene PSD.

Oragnizatia PSD Călărași și-a propus că să câștige la parlamentare 3 mandate de deputat și un mandat de senator.

“Toate programele de la nivel guvernamental ne interesează: ne interesează sănătatea, ne interesează să avem locuri de muncă, ne interesează ca agricultorii să aibă tot ce le trebuie chiar dacă noi reprezentăm municipiul, dar la nivel de județ suntem un județ agrar, și atunci trebuie să ne gândim și la ei.

Mai mult de atâta, voi da atenție foarte mare celor care aduc locuri de muncă și țin locurile de muncă, deci ne vom îndrepta către mediul economic, către mediul privat să stăm de vorba cu dânșii pentru a le asigura o stare de liniște în care ei pot să se dezvolte și să creeze locuri de muncă, pentru că dacă avem locuri de muncă la Călărași avem și bani la buget din taxe și impozite iar oamenii nu mai au acel disconfort în care spun că n-au bani” a declarat pentru CLnews, Marius Dulce, primarul municipiului.

Aptitudini de comunicare, relaţionare, apariţii în presă, integritate, leadership: așa arată calitățile ce trebuiesc bifate de candidații PSD.  Odată stabiliți pe liste, de acum înainte liderii formaţiunii politice vor începe să prezinte programul de guvernare al social-democraţilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*