FOTO VIDEO PSD Călărași, ședințe cu toate organizațiile partidului în vederea alegerilor din 2024. Samoilă: “Vrem să demonstrăm că anul 2020 nu a fost un accident”

Ion Samoilă și Marius Dulce. FOTO Victor Radu

2023 este an premergător celui în care vor fi organizate următoarele alegeri locale, iar PSD Călărași a anunțat că deja începe pregătirile pentru confruntarea electorală. Secretarul executiv al organizației județene a social-democraților, Ion Samoilă, a declarat că vor fi organizate ședințe în perioada următoare cu toate filialele locale.

“La nivelul Biroului Permanent Județean, am stabilit ca pe parcursul acestui an să avem întâlniri lunare și trimestriale ale Consiliul Politic Județean. Am luat o hotărâre ca pe data de 31 martie să începem cu municipiul Călărași. Va avea loc o ședință a Consiliului Politic Județean. Am grupat pe zone și câte 2-3 localități. Atât ședințele Biroului Permanent Județean, cât și cele ale Consiliul Politic Județean le vom face în teritoriu, astfel încât să ascultăm problemele fiecărei organizații, să vedem ce este de făcut în cadrul fiecărei organizații. E o perioadă de pregătire preelectorală” a precizat Ion Samoilă.

Secretarul executiv al filialei județene a adăugat că obiectivul partidului în Călărași este să obțină un scor mai mare ca cel din 2020.

“Noi trebuie să facem o analiză pe fiecare organizație. Sunt organizații unde la ultimele alegeri nu am avut rezultate foarte bune și vrem ca anul 2024 să ne prindă foarte pregătiți din punct de vedere al participării, stabilirii candidaților, al membrilor în consiliile locale și așa mai departe, pentru că anul 2024 este unul electoral important și vrem să demonstrăm că anul 2020 nu a fost un accident și noi vrem să recâștigăm și, dacă putem, chiar la nivel național, să creștem de la locul pe care l-am obținut la ultimele alegeri și în anul 2024 să fim mai buni” a declarat Samoilă.

Acesta a precizat, de asemenea, că începutul lunii martie a fost dedicat întâlnirilor cu femeile, atât membre de partid, cât și simpatizante. Întrunirile au culminat cu cea de pe 8 martie, de la nivel național, în care a fost organizată o dezbatere amplă referitoare la măsurile propuse de ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, pentru creșterea natalității. Și, pentru că tot a început primăvara, președintele organizației municipale a PSD Călărași, Marius Dulce, a anunțat că Primăria pe care o conduce a extins lucrările în teren.

“Muncim foarte mult în municipiul Călărași. Așa cum ați văzut ne ținem de promisiuni și de treabă pentru că suntem oameni ai faptelor. Am început asfaltarea străzii Viitor, am început să refacem trotuarele pe strada Viitor, pe strada Victoria, începem, dacă ne lasă timpul și începe să se încălzească, pe strada Panduri. Avem proiecte mari, în implementare, așa cum știți, de 30 de milioane de euro până în decembrie 2023,’’ a spus Dulce.

Acesta a anunțat că recent Comisia Europeană a stabilit că proiectele cu fonduri comunitare, în valoare de până într-un milion de euro, care nu vor fi terminate până în decembrie 2023. vor fi declarate neeligibile. Acest lucru înseamnă că finanțarea va cădea în sarcina autorităților locale din propriile bugete.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*