FOTO VIDEO Vasile Iliuță este președintele ales al Organizației Județene a PSD Călărași

Vasile Iliuță este președintele ales al Organizației Județene a PSD Călărași. FOTO: PSD Călărași

Vasile Iliuță a fost ales vineri, 16 septembrie, în funcția de președinte al Organizației Județene a PSD Călărași, în urma conferinței județene de alegeri a partidului. La eveniment au fost prezenți și liderul PSD, Marcel Ciolacu, și secretarul general al partidului, Paul Stănescu.

Vasile Iliuță a fost singurul candidat pentru funcția de președinte al PSD Călărași. De altfel, din septembrie 2020, el a condus interimar formațiunea politică. Cu această ocazie, președintele ales al social-democraților din Călărași a apreciat că în PSD a găsit forță și umanitate, prietenie și luptă în idei constructive, oameni buni și echipa pe care și-a dorit-o.

„De azi scriu, împreună cu noua conducere aleasă a PSD Călărași, un proiect politic din care nu va lipsi nevoia cetățeanului. Cea de bine, de siguranță, de normalitate. Mulțumesc președintelui PSD, Marcel Ciolacu, pentru încredere, secretarului general PSD, Paul Stănescu pentru susținere și lui Mihai Tudose pentru prietenie și pentru ajutorul oferit organizației noastre de fiecare dată.

Totodată, țin să le mulțumesc colegilor mei de la Ialomița, Buzău, Galați și Brăila, președinți de Consilii Județene și primari, care au înțeles că doar împreună, având aceeași voce, ne putem dezvolta comunitățile pe care le reprezentăm.

Și nu în ultimul rând, mulțumesc echipei mele, primarilor – cei 30 de gladiatori PSD și fiecărui social democrat care simte pentru oameni. O zi pe care aș retrăi-o de 100 de ori!”, a spus noul președinte al PSD Călărași.

Vasile Iliuță a prezentat, ulterior, într-o conferință de presă alături de președintele PSD, Marcel Ciolacu, programul său pentru perioada următoare și perspectivele formațiunii politice pe care o conduce cu privire la viitoarele alegeri, din 2024.

El a fost felicitat și de președintele organizației municipale a PSD Călărași, primarul Marius Dulce, pentru confirmarea sa în funcție. El a precizat că s-a optat pentru continuitate, „un gest absolut firesc având în vedere că, sub conducerea domnului președinte Vasile Iliuță, PSD Călărași a câștigat alegerile locale și parlamentare din 2020”.

„Îl felicit pe domnul Iliuță pentru confirmarea sa în funcția de președinte. Sunt convins că și în 2024, sub conducerea sa, PSD Călărași va câștiga toate bătăliile electorale. Colegii validați în noul Birou Permanent Județean știu prea bine că doar prin muncă, seriozitate și profesionalism toate promisiunile lansate în urmă cu doi ani vor prinde viață. Le doresc succes și împreună, printr-o guvernare locală onestă, să dovedim și în continuare că suntem principalul reper politic al călărășenilor.

Salut prezența la lucrările conferinței a domnului președinte, Marcel Ciolacu și a domnului secretar general, Paul Stănescu, cei doi lideri ai partidului care în urmă cu 2 ani au făcut posibilă coagularea echipei câștigătoare la Călărași. PSD Călărași este și va fi o echipă unită și puternică!”, a precizat Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*