Gălățean reținut de polițiști după ce a înșelat un bărbat din comuna călărășeană Fundeni cu 4.000 de euro. El promisese construirea unei anexe, dar a plecat cu banii

Polițiștii călărășeni vor fi la datorie în weekend, pentru ca Paștele Catolic să fie sărbătorit în siguranță. FOTO arhiva CLnews

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași au fost sesizați luni, 1 martie, de un bărbat din comuna Fundeni, județul Călărași, cu privire la faptul că în luna iulie 2020 a avut o înțelegere verbală cu o persoană necunoscută pentru a-i construi o anexă metalică gospodărească, tip container, contra sumei de 6.000 de euro.

După ce a achitat întreaga sumă de bani în mai multe tranșe, constructorul a plecat de la locuința sa înainte de finalizarea lucrării, persoanei vătămate fiindu-i cauzat un prejudiciu în valoare de 4.000 de euro.

În urma exploatării unor informații obținute și a relaționării cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehliu-Gară s-a administrat probatoriul în cauză fiind identificat un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Ivești, județul Galați.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oltenița cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*