Gălățean reținut de polițiști după ce a înșelat un bărbat din comuna călărășeană Fundeni cu 4.000 de euro. El promisese construirea unei anexe, dar a plecat cu banii

Polițiștii călărășeni vor fi la datorie în weekend, pentru ca Paștele Catolic să fie sărbătorit în siguranță. FOTO arhiva CLnews

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași au fost sesizați luni, 1 martie, de un bărbat din comuna Fundeni, județul Călărași, cu privire la faptul că în luna iulie 2020 a avut o înțelegere verbală cu o persoană necunoscută pentru a-i construi o anexă metalică gospodărească, tip container, contra sumei de 6.000 de euro.

După ce a achitat întreaga sumă de bani în mai multe tranșe, constructorul a plecat de la locuința sa înainte de finalizarea lucrării, persoanei vătămate fiindu-i cauzat un prejudiciu în valoare de 4.000 de euro.

În urma exploatării unor informații obținute și a relaționării cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehliu-Gară s-a administrat probatoriul în cauză fiind identificat un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Ivești, județul Galați.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oltenița cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*