Identificați de polițiști după ce au furat din geanta unei femei 7.000 de lei, bani destinați unei intervenții medicale

IPJ Călărași. FOTO Adrian Boioglu
IPJ Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii din Călărași au reușit prinderea a două persoane care, profitând de neatenția unei femei ce se afla în incinta unui magazin din Călărași, i-au sustras din geantă suma de 7.000 de lei.

În fapt, polițiștii au constatat că femeia, în vârstă de 29 de ani, s-a deplasat în incinta unui magazin situat pe strada Prelungirea București, de unde a luat mai multe obiecte de îmbrăcăminte, cu scopul de a le cumpăra și a intrat în cabina de probă. După ce a probat obiectele vestimentare, aceasta a ieșit din cabină lăsându-și geanta nesupravegheată în interior. Când a revenit după geantă a constatat că din portofel îi lipsește suma de 7.000 de lei, bani necesari pentru o intervenție medicală.

Cercetările desfășurate cu operativitate au condus la identificarea a două persoane, cu vârste de 22 de ani, respectiv 43 de ani, care au recunoscut că în timp ce se aflau în magazin, au profitat de neatenția femeii și au sustras din geanta acesteia suma de 7.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de furt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*