IPJ Călărași se mută în alt sediu

Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română
Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română

Începând cu data de 1 martie, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași se va reloca în noul sediu de pe Strada București, nr. 110, municipiul Călărași, județul Călărași.

Activitatea de relații cu publicul desfășurată de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative se va desfășura în continuare la sediul din Bulevardul Republicii, nr 44, municipiul Călărași, județul Călărași.

Totodată, celelalte structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Călărași își vor desfășura programul de relații cu publicul la noul sediu.

Programul cu publicul pentru toate structurile va rămâne același.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*