Ieșire la pensie din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași

Ieșire la pensie din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași. FOTO ISU Călărași

La reședința ISU Călărași, în aplauzele colegilor săi, marți, 14 decembrie, a ieșit la pensie plutonierul adjutant Victor Partian.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din incinta ISU „Barbu Știrbei” al județului Călărași, pompierii militari de la reședința inspectoratului și Detașamentul Călărași l-au felicitat pe plutonierul adjutant Victor Partian, care se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de familie și de toți cei dragi.

Comanda ISU Barbu Știrbei al județului Călărași l-a felicitat pe plutonierul adjutant Victor Partian, i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității și i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

„Și noi, colegii din cadrul ISU Barbu Știrbei al județului Călărași, îi dorim celui mai tânăr pensionar al pompierilor să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă”, i-au urat colegii pe pagina de Facebook a ISU Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*