Incendiu în municipiul Călărași pe strada Panduri. Proprietarul a fost găsit căzut în locuință, semiconștient

Incendiu în municipiul Călărași pe strada Panduri. FOTO ISU Călărași

Pompierii călărășeni au intervenit, joi dimineață, pentru a stinge un incendiu izbucnit într-un apartament al unui bloc de pe strada Panduri din municipiul Călărași.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Călărași, s-au deplasat la intervenție două autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoscara de 42 de metri și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași.

„La momentul intervenției, proprietarul a fost găsit căzut în locuință, semiconștient, intoxicat cu fum. La intervenție s-a deplasat si o ambulanță SAJ, care a preluat bărbatul și l-a transportat la spital”, au precizat reprezentanții ISU Călărași.

Pompierii au localizat incendiul, au evacuat fumul din apartamentul respectiv, iar după câteva zeci de minute au stins flăcările.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*