Au început lucrările pentru renovarea energetică a sediului IPJ Călărași

Au început lucrările pentru renovarea energetică a sediului IPJ Călărași. FOTO IPJ Călărași

Au început lucrările de execuție în cadrul proiectului ,,Renovarea energetică aprofundată a clădirii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași”.

În cadrul proiectului se vor desfășura activități de renovare energetică aprofundată a clădirii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, aflată pe Bulevardul Republicii, nr 44, municipiul Călărași, județul Călărași.

Obiectivul proiectului urmărește îndeplinirea standardelor și cerințelor Uniunii Europene, coroborat cu necesitatea mondială de a reduce consumul de energii convenționale, reducerea emisiilor de dioxid de carbon, reducerea cheltuielilor cu utilitățile și protejarea mediului înconjurător.

Valoarea totală a proiectului este de 20.537.070,58 de lei.

Termenul de finalizare este 15 decembrie 2025.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*