VIDEO Primăria Călărași a oferit cadouri pentru 30 de copii care provin din familii cu venituri reduse

Daruri pentru copii, din partea Primăriei Călărași

Primăria Călărași a oferit astăzi cadouri pentru 30 de copii care provin din familii cu venituri reduse.

Evenimentul a avut loc în Foaierul Primăriei municipiului Călărași.

Cu acest prilej, 30 de copii din municipiu care provin din familii cu venituri reduse au fost îmbrăcați de iarnă de echipa Primăriei municipiului Călărași.

“Nu sunt multe cuvinte de spus, pentru că astăzi este un eveniment dedicat copiilor. Mulțumim preoților pentru implicare, mulțumim colegilor din Primăria Călărași pemtru că fără ajutorul lor nu se putea face acest evneiment.

Moș Nicolae a venit pentru o parte dintre copiii. Sperăm să se bucure din suflet și astfel de evenimente vor continua.

Este un eveniment din inimă pentru inimă, din suflet pentru suflet. Mulțumesc celor implicați fără de care nu puteam realiza acest eveniment” – a spus primarul Marius Dulce.   

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*