Intervenție la incendiu de grâu pe raza localității Dâlga, în dreptul km 82 al Autostrăzii A2. Flăcările au pornit de la un autovehicul care a luat foc în mers

Intervenție la incendiu în dreptul km 82 al Autostrăzii A2. FOTO ISU Călărași

Pompierii militari din cadrul a trei subunități ale ISU Călărași intervin la acest moment cu patru autospeciale pentru lichidarea incendiului.

Potrivit ISU Călărași, miercuri, 29 iunie, în jurul orei 13.30, echipaje specializate de stingere din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară au fost solicitate să acționeze pe raza localității Dâlga, lângă A2, pentru stingerea unui incendiu produs la un autovehicul care în timp ce se deplasa pe Autostrada Soarelui a luat foc.

Pompierii militari din cadrul subunităților ISU Călărași s-au deplasat la această intervenție cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, de capacitate mărită și acționează pentru lichidarea arderii.

Din cauza vântului flacăra s-a extins cu repeziciune la lanul de grâu aflat în imediata vecinătate a autostrăzii.

La acest moment incendiul este aproape lichidat, fiind rămase doar câteva focare la care încă se lucrează. Salvatorii au luat măsurile necesare astfel încât să nu mai existe risc de extindere a arderii și la culturile învecinate. O suprafață de aproximativ 40 de hectare cu cultură de grâu a fost afectată de ardere.

Intervenție la incendiu de grâu pe raza localității Dâlga. FOTO ISU Călărași

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*