IPJ Călărași a inaugurat o cameră specială pentru audierea minorilor

IPJ Călărași a inaugurat o cameră specială pentru audierea minorilor

La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași a fost operaționalizată vineri, 25 februarie, prima cameră de audieri a minorilor.

La activitate a participat doamna Maria Mădălina Turza consilier de stat – Cancelaria Primului-ministru, coordonator al programului național „Din grijă pentru copii”.

Cameră de anchetă amenajată pentru minori a fost prima de la nivel național, constituind un exemplu de bune practici, această realizare reprezentând efortul conjugat al Serviciului Logistic, Serviciului Financiar, Biroului de Comunicații și Informatică și al ofițerului psiholog al unității.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*