Au fost semnate contractele pentru grupele de transport public județean de persoane

Au fost semnate contractele pentru grupele de transport public județean de persoane. FOTO: CJ Călărași

Președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, a semnat luni, 21 august, contractele de delegare de gestiune a serviciului de transport public județean de persoane, prin curse regulate, în județul Călărași. Alături de conducerea CJC, au fost prezenți și reprezentanții firmelor de transport contractate.

„A fost introdusă procedura de licitație cu reguli mult mai exigente, care să asigure un transport civilizat, de bună calitate pentru cetățeni, cu rute adaptate nevoilor de deplasare și competitive din punct de vedere financiar. Ceea ce s-a licitat să găsim și în teren!”, a precizat președintele CJC, Vasile Iliuță.

În urma efectuării studiului de trafic și de oportunitate, au fost stabilite 12 grupe de trasee pentru care au fost demarate procedurile de licitație privind delegarea gestiunii serviciului de transport public județean de persoane. În urma încheierii licitației publice, au fost atribuite contracte pentru 10 din totalul de 12 grupe de trasee.

Începând cu data de 1 septembrie, operatorii de transport câștigători vor începe efectuarea curselor regulate cuprinse în programul de transport rutier de persoane prin servicii regulate de pe raza județului Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*