IPJ Călărași caută o firmă de curățenie. Valorea estimată a contractului este de peste 96.000 lei

Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română
Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași caută o firmă pentru servicii de curățenie. Anunțul a fost postat pe platforma de achiziții publice pe 15 martie 2023 și pe 20 martie va fi ales câștigătorul.

Serviciile vor fi desfășurate la mai multe sedii ale Poliției din județ. Astfel, Poliția Municipiului Oltenița are, conform caietului de sarcini, o suprafață de aproape 2000 mp.

Tototadă, serviciul logistic al IPJ Călărași vrea ca serviciile să fie prestate și la Poliția Municipiului Călărași, Serviciul Rutier, Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate, precum și Poliția Orașului Budești.

Serviciile vor fi contractate pentru o durată de 9 luni începând cu data de 1 aprilie 2023, iar prestatorul are obligația de a efectua totul cu materialele și uneltele proprii. Accesul lucrătorilor prestatorului se va face în baza permiselor de acces eliberate de autoritatea contractantă. Măsuri speciale de acces vor fi luate doar în zonele marcate ca fiind de securitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*