O nouă parcare de domiciliu va fi realizată în municipiul Călărași

O nouă parcare de domiciliu în Călărași. FOTO Primăria Călărași

Primăria Călărași a anunțat că după ce pe 23 octombrie a fost emis Ordinul de începere, la începutul acestei luni au demarat lucrările de amenajare a parcării aferente ansamblului de blocuri K11 și K12, din strada Belșugului.

Pe o suprafață de 2.794 mp sunt proiectate nu mai puțin de 94 de spații de parcare. Termenul de finalizare a acestui proiect, finanțat integral de la bugetul local, este 31 decembrie 2023.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*